سرپرست وزارت دفاع: ما خود را برای تهدید‌های ۵۰ سال آینده آماده می‌کنیم / برخی بمب‌ها فقط برای استفاده علیه ایران ساخته شده بود هیأت دولت مخالفت خود با «طرح مقابله با نفوذ» را تصویب کرد محسن رضایی: کسانی که تصور می‌کردند با بازگشت پهلوی شرایط ایران بهتر می‌شود، بهتر از جولانی نصیبشان نمی‌شد/ با آمدن پهلوی ایران به ۵ قسمت تقسیم می‌شد تغییر ساعت کاری ادارات از ۱۵ شهریور ۱۴۰۵ + جزییات  محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام شود / اگر ترامپ بخواهد کار‌هایی بکند زلزله‌وار مقابله به مثل می‌کنیم در نشست سران قوا چه گذشت؟ قانون مهریه اصلاح شد/ جزییات خبر جدید درباره طرح اصلاح قانون مهریه و طرح مقابله با نفوذ رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟

شبیه‌ساز جنگال میگ29 عملیاتی شد

شبیه‌ساز جنگال میگ29 عملیاتی شد سامانه شبیه‌ساز جنگال میگ 29 نیروی هوایی ارتش عملیاتی شد و در روزهای آینده به پایگاه‌‌های دارنده این هواپیما تحویل شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۰ - ۱۸ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 09
کد خبر: ۱۹۳۴۱۷

به گزارش راهبرد معاصر، سامانه شبیه‌ساز جنگ الکترونیک جنگنده میگ ۲۹ صبح امروز (یکشنبه ،18 تیرماه) در حاشیه بازدید سرلشکر سیدعبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش از دانشگاه شهید ستاری عملیاتی شد و مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

 

قرار است، سامانه شبیه‌ساز جنگ الکترونیک(جنگال) جنگنده میگ ۲۹ طی روزهای آینده به پایگاه‌‌های دارنده این هواپیما تحویل شود.

 

فرمانده کل ارتش با اشاره به ساخت شبیه‌سازهای آموزشی توسط نیروی هوایی ارتش اظهار کرد: ساخت و تولید شبیه ساز آموزشی جنگ الکترونیک هواپیمای میگ۲۹ که قبلاً مشابه آن برای هواپیماهای دیگر نیز ساخته شده است، هم از لحاظ جنگ الکترونیک و هم از باب تدابیر و تاکیدات فرماندهی معظم کل قوا به این حوزه، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است که توسط نخبگان نیروی هوایی ارتش در دانشگاه هوایی شهید ستاری تولید شده است.

 

سرلشکر موسوی با بیان اینکه شبیه ساز جنگال میگ ۲۹ آزمایش‌های موفقی را پشت سر گذاشته است و با ورود به عرصه تمرین و عملیات حتماً در ارتقاء توان رزم نیروی هوایی ارتش موثر خواهد بود، خاطرنشان کرد: دانشگاه شهید ستاری این آمادگی را دارد در صورت نیاز در حوزه‌ها و بخش‌های مختلف مرتبط با صنایع دفاع و سایر نیروهای مسلح کمک کند و هم افزایی داشته باشد.

 

فرمانده کل ارتش در این نشست که به طور صمیمانه هم اندیشی با فرماندهان، اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه شهید ستاری برگزار شد، گفت: دانشگاه شهید ستاری علاوه براینکه قطب هوانوردی کشور است، در بحث جنگال، پهپاد و سایبر سرآمد بوده و مرجعیت دارد.

 

وی از دانشگاه هوایی شهید ستاری به عنوان یک دانشگاه پیشرو و مفتاح چالش‌های نیروی هوایی ارتش و حتی ارتش یاد کرد و افزود: دانشگاه هوایی شهید ستاری از ابتدا در حوزه اختراعات و ساخت محصولات جدید مورد استفاده صنایع هوایی و کشور پیشرو بوده و کارهای بسیار خوبی در این زمینه انجام شده است.

 

فرمانده کل ارتش تصریح کرد: الحمدلله یک جمع بسیار خوب، مومن، با انگیزه، دانشمند و پرتلاش در این دانشگاه دور هم گرد آمده است و هر محصولی که در این دانشگاه تولید و ساخته می شود، باعث افتخار، عبور از یک گلوگاه و یک چالش برای نیروهای مسلح است و ما خداوند بزرگ را شاکر هستیم و از همه عزیزانمان در نیروی هوایی ارتش و این دانشگاه تقدیر و تشکر داریم.

 

در بازدید سرلشکر موسوی از دانشگاه هوایی شهید ستاری نهاجا، امیر خلبان حمید واحدی فرمانده نیروی هوایی ارتش و امیر علیرضا شیخ معاون تربیت و آموزش آجا وی را همراهی کردند./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار